دانستنیهای علم

اطلاعاتی جذاب و شگفت انگیز از علوم گوناگون نوشته شده توسط زهراپیری

دانستنیهای علم

اطلاعاتی جذاب و شگفت انگیز از علوم گوناگون نوشته شده توسط زهراپیری

تاثیر فلفل قرمز در کاهش کلسترول

                  

 

به نقل از مکسیسیانس، با اینکه کارشناسان بهداشتی در مورد مصرف زیاد ادویه هشدار می دهند ، با این حال انواع فلفل دارای خواصی مفید برای سلامتی هستند. یک گروه از محققان چینی در مطالعات خود دریافته اند که مصرف فلفل سطح کلسترول به ویژه کلسترول بد LDL را کاهش می دهد و می تواند مانع از بیماری های قلبی عروقی و انسداد شریان ها شود. این گروه مستقر در هنگ کنگ مدت شش هفته روی موش ها آزمایش کردند. آنها به موش ها غذاهای غنی از کلسترول خورانده و برخی از موش های مورد آزمایش ماده capsaïcine ( نوعی آلکالویید) که در فلفل وجود دارد، دریافت کردند. نتایج آزمایش ها نشان داد، در خون موش هایی که capsaïcine دریافت کرده سطح کلسترول ، تریگلیسریدها و کلسترول بد LDL کاهش قابل ملاحظه ای نسبت به موش هایی که این آلکالویید را دریافت نکرده بودند، داشته است. با این حال، این محققان تاکید می کنند که مصرف فلفل به تنهایی برای کاهش کلسترول بد و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی کافی نیست بلکه افراد باید ورزش کردن منظم و حفظ رژیم غذایی مناسب را فراموش نکنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد