دانستنیهای علم

اطلاعاتی جذاب و شگفت انگیز از علوم گوناگون نوشته شده توسط زهراپیری

دانستنیهای علم

اطلاعاتی جذاب و شگفت انگیز از علوم گوناگون نوشته شده توسط زهراپیری

شیر ساده بنوشید!

                                     

 

بسیاری از افراد بویژه کودکان طعم شیر را نمی‌پسندند و میانه خوبی با آن ندارند. این موضوع بیشتر در کودکانی دیده می‌شود که ذائقه آنها به یکی از طعم‌های اصلی بخصوص طعم شیرین گرایش پیدا کرده است.از نظر روان‌شناسی ذائقه کودک به طعم، نوع، بافت و شکل ظاهری غذا اغلب از شش ماهگی تا 16 ـ 15 ماهگی شکل می‌گیرد. حال اگر در این دوره زمانی که تغذیه کمکی کودک شروع می‌شود، مادر سعی کند از طریق مواد غذایی متنوع،طعم‌های مختلف را به کودک بچشاند، می‌تواند ذائقه او را سرو سامان داده و به مصرف انواع مواد غذایی مختلف عادت دهد 

 

یرای مشاهده به ادامه مطلب بروید.

ادامه مطلب ...